Ja, tåget är snabbare.

18 min mellan Stockholm C och Arlanda.

Nästa tåg

Reser du ofta?

Vi har digitala Resepotter laddade med enkelresor, perfekt för dig som reser ofta.

Köp Resepott

Tåg från Arlanda till Stockholm

Ta flygtåget mellan Arlanda och Stockholm. Det är det snabbaste sättet att ta sig till och från flygplatsen – bara 18 minuters restid. Dessutom är det smidigt och miljövänligt.

Tågen går direkt till Arlanda och Stockholm

Vi kör mellan Stockholm och Arlanda utan uppehåll. Vid flygplatsen stannar tåget vid båda två stationerna – Arlanda södra och Arlanda norra. Så det är alltid smidigt för dig, oavsett vilken terminal du flyger från. Eller till.

Tågen avgår ofta 

I rusningstrafik avgår tåget var tionde minut, övriga tider var 15:e minut. Så du behöver inte stressa vid bagagebandet, det är aldrig lång väntetid på ett tåg från Arlanda till Stockholm. Eller vice versa.

Rabatt på biljetter

Ju fler som reser, desto billigare. Och roligare! Vår smarta prismotor ger dig alltid maximal rabatt när du köper gruppbiljetter. Biljetterna gäller i båda riktningarna – till och från Arlanda. 

Miljövänligt

Arlanda express är inte bara det snabbaste sättet att resa från Arlanda till Stockholm – det är dessutom det mest miljövänliga alternativet (om du inte cyklar förstås, men det kan bli lite krångligt med bagage).

  • Vi är CO2-neutrala

  • Våra tåg drivs till 100 % med el som är märkt med Bra Miljöval. Det betyder att all el kommer från förnybara energikällor som vattenkraft, vindkraft och biobränslen.

  • Bra Miljöval är den enda miljömärkningen som ställer tuffa miljökrav på produktionen.