Arlanda Terminal 4

Terminal 4 ligger i mitten av Arlanda flygplats. Det finns några butiker och restauranger vid Terminal 4, så du kan utan problem hitta det nödvändiga. Om du vill ha ett ännu större utbud av butiker och restauranger, ligger SkyCity bara 4 minuters promenad bort. 

Obs! Det kan förekomma tillfälliga förändringar på Arlanda. Dessa förändringar kan påverka öppettider för butiker och restauranger. De kan också påverka vilka terminaler som har öppet. För uppdaterad information, besök Swedavias webbplats

Arlanda express-station: Arlanda Södra

Reser du från eller till Arlanda Terminal 4? Kliv av eller på Arlanda express vid Arlanda Södra. Stationen ligger strax under terminal 4, så den är enkel att ta sig till med hiss eller rulltrappa. 

Ska jag till Arlanda Terminal 4?

Osäker på vilken terminal ditt plan åker till eller från? Vi rekommenderar ett besök till Swedavias webbplats. Där hittar du aktuell information om flygbolag och terminaler. 

Checka in på Terminal 4

Det finns incheckningsautomater på Terminal 4. Där kan du checka in och skriva ut dina bagagetaggar. Men tänk på att vissa flygbolag inte använder sig av självincheckning. Kolla med ditt flygbolag vad som gäller för din incheckning. 

Säkerhetskontroll och väntetider på Terminal 4

Det finns 1 säkerhetskontroll på Arlanda Terminal 4. Vill du se väntetiderna vid säkerhetskontrollen just nu? Besök Swedavias webbplats

Avstånd till SkyCity och andra terminaler

Köp biljett

Fler som reser är billigare. Och roligare! Vår smarta prismotor ger dig alltid maximal rabatt på gruppbiljetter.