Arlanda Terminal 2 och 3

Terminal 2 och 3 ligger i södra delen av Arlanda flygplats. Både inrikes och utrikes ankommer och avgår här. Det finns ett antal butiker och restauranger, så ingen fara – du behöver inte gå hungrig eller tomhänt. 

Obs! Det kan förekomma tillfälliga förändringar på Arlanda. Dessa förändringar kan påverka öppettider för butiker och restauranger. De kan också påverka vilka terminaler som har öppet. För uppdaterad information, besök Swedavias webbplats

Arlanda express-station: Arlanda Södra

Från Terminal 2 och 3 är det inte långt till Arlanda express-stationen Arlanda Södra. Det är bara att ta hissen eller rulltrappan ner till stationen! 

Ska jag till Arlanda Terminal 2 eller 3?

Osäker på vilken terminal ditt plan åker till eller från? Vi rekommenderar ett besök till Swedavias webbplats. Där hittar du aktuell information om flygbolag och terminaler.  

Checka in på Terminal 2 och 3

Det finns incheckningsautomater på Terminal 2 och 3. Där kan du checka in och skriva ut dina bagagetaggar. Men tänk på att vissa flygbolag inte använder sig av självincheckning. Kolla med ditt flygbolag vad som gäller för din incheckning. 

Säkerhetskontroll och väntetider på Terminal 2 och 3

Det finns 1 säkerhetskontroll på Arlanda Terminal 2 och 3. Vill du se väntetiderna vid säkerhetskontrollen just nu? Besök Swedavias webbplats

Avstånd till SkyCity och andra terminaler 

  • Avstånd till SkyCity: 10 minuters promenad.

  • Avstånd till Terminal 4: 6 minuters promenad.

  • Avstånd till Terminal 5: 15-20 minuters promenad.

Köp biljett

Fler som reser är billigare. Och roligare! Vår smarta prismotor ger dig alltid maximal rabatt på gruppbiljetter.