Res mellan Stockholm och Arlanda på 18 minuter

På denna sida
Hitta på Stockholm CentralHitta på Arlanda Flygplats

Snabbt, flexibelt och miljövänligt

18 min transfer
18 min transfer
Snabbaste sättet till och från Arlanda
Res när du vill
Res när du vill
Biljetterna gäller för valfri avgång under resdagen
Miljövänligt
Miljövänligt
Res klimatsmart med Arlanda express

Hitta på Stockholm Central

Arlanda Express går från spår 1 och 2 på Stockholms Centralstation. Vi har ett eget biljettkontor och en egen taxiterminal precis i anslutning till våra plattformar. Arlanda Express har en egen ingång från korsningen Östra Järnvägsgatan 15/Vasaplan och från Kungsbron 1. Kör du bil kan du med fördel parkera i P-hus Kungsbron, bara cirka 100 m från vår station.

Biljettkontoret har öppet:

Mån - Sön: 06.00 - 20.00

OBS! Stockholm Centralstation är stängd nattetid. När gången mellan tunnelbanan och centralstationen är stängd ber vi er att gå på utsidan av Centralstationen via Vasagatan. Ingången från Vasaplan/Östra Järnvägsgatan 15 och Kungsbron 1 är öppen när våra tåg avgår.

Taxi
Vår egen taxiterminal finns i direkt anslutning till plattformen. På vårt avgränsade område finns enbart taxi som har avtal med oss. Det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och vår service bygger på att du som kund kan välja fritt bland taxibolag som uppfyller såväl Arlanda Express som Svenska Taxiförbundets krav på "God Taxitradition" som utvecklats av Svenska Taxiförbundet med reglerade taxipriser.

Hitta på Arlanda Flygplats

På Arlanda är det enkelt att hitta till Arlanda Express - följ bara den gula skyltningen som finns på golv och väggar för att komma till våra tåg. Det finns nedgångar till Arlanda Express på samtliga terminaler på Arlanda. På terminal 5 finns vi i bagagehallen samt hos Swedavia Arlanda Visitor Center där vi både säljer våra biljetter och kan ge dig information om Stockholm och Arlanda Express.

Tåget ankommer till Stockholm Central där du enkelt kan ta dig vidare inom stan med pendeltåg, tunnelbana, buss eller taxi.
För mer information om kollektivtrafik, läs mer på SL.se.
För mer information om fjärr- och regionaltåg, läs mer på SJ.se.

Information om vilken terminal ditt flygbolag flyger från hittar du på Swedavias webbplats.

Arlanda Express har 3 stationer:

  • Stockholm Central

  • Terminal 2, 3 och 4 (första stoppet): Arlanda Södra

  • Terminal 5 (andra och sista stoppet): Arlanda Norra