Vad undrar du? Här finns svaren.

Frågor om pris och köp av biljetter

Frågor om biljettköp hittar du här! Om du vill läsa mer om våra olika typer av biljetter så finner du all information under Biljetter och priser.

Kontakta vår kundservice så hjälper de dig. Ring 0771-720 200 eller skicka e-post till: kundservice@arlandaexpress.se

Pröva att titta i din skräppost. Om du fortfarande inte hittar din biljett/kvitto så kan du kontakta vår kundservice.

Du kan köpa biljetter här på webben, i vår app, i våra biljettmaskiner och i ankomsthallen på terminal 5 på Arlanda.

Du vet väl att alla betalande resenärer över 26 år får ta med sig barn under 18 år utan extra kostnad!

Det kan du, men vi rekommenderar att du köper biljetten innan du kliver ombord. Vi tar inte emot kontanter ombord på våra tåg.

Psst, du vet väl att det är supersmidigt att köpa biljett via vår hemsida och app.

Nej, vi har inga spärrar eller tilläggsavgifter för passage till och från flygplatsen vid våra stationer (Arlanda Södra och Arlanda Norra) på Arlanda.

Jo då, vi har olika rabatter för personer som reser tillsammans i grupp. Om ni är flera som ska resa tillsammans så har vi en 2 för 460kr, 3 för 580kr och 4 för 700kr biljett som gäller alla dagar i veckan. Vi har även en ungdomsrabatt och en pensionärsrabatt. Dessutom åker barn gratis i vuxet sällskap! Läs mer om alla våra biljetter här.

Ja, men i dagsläget bara via Mecenat

Ja, det har vi. Som vuxen, över 26 år, kan du ta med barn och ungdomar i åldern 0-17 år gratis om du själv köpt en biljett. Är du däremot en ungdom i åldern 8-25 år som vill resa själv eller med sina vänner så behöver en ungdomsbiljett köpas.

Absolut, om du är 65+ eller har giltigt intyg från Försäkringskassan eller Pensionsmyndigheten reser du till rabatterat pris.

Du som har en funktionsnedsättning får ta med en ledsagare utan extra kostnad på din biljett.

Nej, endast Arlanda expressbiljetter är giltiga på våra tåg.

Våra betalningslösningar varierar på app, webb, biljettautomat eller om man köper direkt av vår personal på Arlanda vid bagageutlämningen.

På vår hemsida kan man betala med kort eller swish, medan i vår app kan man betala med kort, swish apple eller google pay.

Av vår personal kan man betala med kort eller swish.