Information om coronaviruset, bokade biljetter och tidtabell

I dessa turbulenta tider, förblir vårt orubbliga engagemang för våra kunder och personals säkerhet oförändrat. Vi har en nära och tät dialog med berörda myndigheters och vidtar alla nödvändiga åtgärder i enlighet med deras rekommendationer.

Förändringar i tidtabell till följd av minskat resande

På grund av Coronaviruset/Covid-19 ser vi en markant minskning av flygresenärer. Vi väljer tillsvidare att upprätthålla vår trafik för resenärer som ska resa till och från Arlanda flygplats.

Från och med lördagen den 21 mars till och med 13 april kommer vi att trafikera med halvtimmestrafik. Det innebär att våra tåg kommer att gå kl. xx:05 och xx:35 varje timme. Undantaget är första tåget från Stockholm centralstation kl. 04:20 samt första tåget från Arlanda Airport kl. 04:50.

På grund av den rådande situationen ber vi dig att kontrollera tidtabellen så nära inpå din resa som möjligt, då den kan ändras med kort varsel.

Uppdaterade av- och ombokningsregler

Med anledning av den rådande situationen har vi infört generösare av- och ombokningsvillkor som ger dig möjlighet att ändra resedatumet eller avboka din biljett. Detta gäller förutsatt att biljetten ännu inte passerat resdatum.

För att få hjälp vänligen kontakta reklamation@atrain.se

Övrig information gällande Covid-19

Vi har utökat våra städrutiner och flera gånger om dagen desinficeras ytor som många tar på som t.ex knappar, armstöd, handtag, biljettautomater och toaletter. Varje natt desinficeras hela tågen.

För att begränsa antalet beröringspunkter rekommenderar vi att du köper dina biljetter i Arlanda Express appen alternativt här på arlandaexpress.se.

Tack för din omtanke!

  • Nys eller hosta i armvecket

  • Undvik att röra ögon, näsa och mun

  • Tvätta händerna ofta

  • Sprid ut dig på tåget för att minska smittorisken

  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra människor

Visa hänsyn till varandra, tillsammans hjälps vi åt.