Vi använder oss av cookies vid ditt besök på vår webbsida. Cookies är en liten textfil som webbsidan du besöker begär att få spara på din dator eller mobila enhet. Läs mer...

Ändra bokning

Bokningsnummer

Användarnamn (e-post)

Registrera / fyll på ditt resekort

Suverän service

Vi som jobbar på Arlanda Express vill ge dig en upplevelse, inte bara en 18 minuters transport mellan Stockholm City och Arlanda flygplats. Från det att du först planerar din resa ända tills du är hemma igen vill vi infria och överträffa dina förväntningar.Dina synpunkter är viktiga för oss. Fyll gärna i vårt formulär och berätta hur du upplevde vår service.

Kort om Arlanda Express:

  • På Arlanda Express jobbar ungefär 180 personer, varav cirka 40 personer på kontoret
  • Vi jobbar alltid efter våra värderingar
    KRAFT: Kompetens - Respekt - Ansvar - Förtroende - Trivsel
  • Utöver svenska talar/förstår vi sammanlagt 24 språk (engelska, finska, norska, danska, tyska, franska, holländska, italienska, spanska, portugisiska, arabiska, ryska, grekiska, syrianska, serbiska, albanska, polska, kurdiska, ungerska, libanesiska, hindi, japanska, tunisiska och meänkieli). Plus teckenspråk!
  • Det jobbar 48% kvinnor och 52% män på Arlanda Express
  • Vår äldste medarbetare är 65 år
  • Varje månad lämnar vi tillbaka ungefär 50 kvarglömda saker
  • Vi har en överraskningspatrull som då och då bjuder på bullar, kaffe eller något annat spännande - håll utkik!


Servicekortet

Arlanda Express servicekort togs fram med syfte att premiera någon som har en extra god känsla för att ge en service utöver det vanliga.
Möter vi en person med dessa egenskaper delar vi mer än gärna ut vårt servicekort som berättigar till en tur- och returresa med oss.
Vem vet, kanske du vill bli en del av oss? Vi rekryterar gärna tågvärdar som brinner för service, har viljan att vara bäst och att överträffa våra kunders förväntan.

 

Dela: Facebook Twitter