Vad undrar du? Här finns svaren.

Frågor om Resepott

Har du frågor kring Arlanda express Resepott? Här hittar du svaren! Här kan du köpa Resepott Resepott

Du köper din Resepott via vår webb. Efter genomfört köp skickas potten i form av en Aztec-kod till dig via e-post. Du visar upp samma kod för samtliga resor – smidigt och enkelt.

Man kan även komma åt sin Resepott genom att skapa ett konto på arlandaexpress.se, och där se pottens aktuella saldo. Skapar du konto efter ditt köp behöver du i inloggat läge klicka på Lägg till biljett och ange din Resepotts biljettnummer.

Nej, kontakta gärna vår kundservice om du har frågor.

I dagsläget erbjuder vi ingen fysisk version av Resepotten. Potten levereras till dig som resenär digitalt, därefter kan du själv skriva ut antingen e-postmeddelandet eller den bifogade PDF:en och använda som fysisk resehandling.

Resepotten säljs i potter om 12 eller 24 resor. När du har förbrukat alla resor på en pott uppmanar vi dig att köpa en ny. Du får då en ny Aztec-kod som motsvarar dina nya resor.

Du kan enkelt se din Resepott’s aktuella saldo genom att skapa ett konto på arlandaexpress.se. Notera att du behöver skapa kontot med den mailadress du angav vid köpet. Skapar du konto efter ditt köp behöver du i inloggat läge klicka på Lägg till biljett och ange din Resepotts biljettnummer.

Om du inte vill eller har möjlighet att skapa ett konto är du välkommen att kontakta vår kundservice på arlandaexpress@atrain.se, så hjälper de dig med din saldofråga.

Du kan inte längre uppgradera ditt resekort till en resepott. Kontakta vår kundservice.

Giltighetstiden på Resepotten är 24 månader från köpdatumet.

Resepotter köpta via vår webbplats är inte personliga och kan användas av flera resenärer vid en och samma resa, alternativt delas mellan flera personer. Resepotten består av en Aztec-kod som tågvärden läser in vid varje resa. Vem som helst med tillgång till koden kan nyttja den och den kan med fördel delas via e-post.

Vänligen notera att Resepotten säljs i potter om 12 eller 24 resor, och kan inte ”delas upp” mer än så som biljett. Är ni exempelvis två personer som vill nyttja potten delar ni helt enkelt koden emellan er.