Registrera / fyll på ditt resekort

Grupper

Är ni många som ska resa tillsammans?

Grupper 10 – 20 personer (minst 10 vuxna).
Om ni är en grupp på 10 personer eller fler som ska resa tillsammans kan vi erbjuda er grupprabatt. Grupper som består av max 20 personer (minst 10 vuxna) blir omdirigerade till vår e-handel. Endast vuxenbiljetter rabatteras. Biljetterna registreras på ett kredit-/betalkort som måste visas upp ombord på tåget. Man kan betala med ett kort och registrera resan på ett annat. (Barn 0-17 år max 4 reser gratis tillsammans med vuxen, ålder måste kunna styrkas.)

Grupper om minst 21 personer (minst 10 vuxna).
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan. Ange vilket datum ni planerar att resa, tidpunkt för resorna och hur många ni är som reser. Endast vuxenbiljetter rabatteras. Det är även viktigt att du anger en ungefärlig tidpunkt för resorna. Utan klockslag kan vi inte beräkna något pris för din grupp!
Vi återkommer till er med information om vilket pris vi kan erbjuda så snart vi kan. Observera att vi endast har möjlighet att administrera förfrågningar innehållande minst 10 vuxna resenärer. Förfrågningar (grupper om minst 21 personer) vill vi ha minst tre veckor innan ni ska resa. (Barn 0-17 år max 4 reser gratis tillsammans med vuxen, ålder måste kunna styrkas.)


Samtliga fält nedan är obligatoriska. Skulle du glömma att fylla i ett fält eller om det är felaktigt ifyllt visas en röd stjärna vid det aktuella fältet.

Antal vuxna
Antal ungdomar 18-25 år
Resa 1
:
Resa 2
:
Kontaktperson
Företag/Förening
Telefon
E-post
Meddelande
Dela: Facebook Twitter