Vi använder oss av cookies vid ditt besök på vår webbsida. Cookies är en liten textfil som webbsidan du besöker begär att få spara på din dator eller mobila enhet. Läs mer...

Ändra bokning

Bokningsnummer

Användarnamn (e-post)

Registrera / fyll på ditt resekort
Flyga med Fido

Flyga med Fido

Är du sugen på att ta med dig hunden nästa gång du ska ut och resa? Det är faktiskt inte så jobbigt som du tror, men det finns ändå några saker som du måste tänka på. Här får du reda på allt som behövs för att ta med din bästa vän på planet.

 
Europas bästa julmarknader

Europas bästa julmarknader

Bästa sättet att peppa upp julstämningen är att boka in en resa till en riktigt bra julmarknad. Nästan alla städer i Europa har en, men vilka är egentligen mysigast och roligast att åka till? Här är de säkraste tipsen för att uppnå garanterad julkänsla.

 
Värm upp dig i storstan

Värm upp dig i storstan

Även om badsäsongen är över kan det vara skönt att åka till en varmare stad nu när mörkret och vinterkylan faller. Södra Europa bjuder på några pärlor där uteserveringarna fortfarande har öppet. Här är våra favoriter för en helg utan mössa.

 
Fyra perfekta städer för en mini-weekend

Fyra perfekta städer för en mini-weekend

Har du redan glömt den sköna semestern i somras? Då kan det vara dags att tanka lite energi med en snabb touchdown i en trevlig storstad nära dig. Ta flyget för en mini-weekend som inte kostar några extra lediga dagar. Vi tipsar om fyra charmiga städer med närheten till Stockholm.

 
Skaldjurskalas utomlands

Skaldjurskalas utomlands

Så här mitt i kräftsäsongen kanske du längtar utomlands för mer av havets och sjöarnas läckerheter. Ta det lugnt, vi har hittat världens bästa resmål för skaldjursentusiaster, några nära och andra lite längre bort. Varför inte låta magen bestämma nästa resmål? Läs här och låt dig inspireras.

 
Våra bästa utlandsloppisar!

Våra bästa utlandsloppisar!

Planerar du att resa ut i Europa på semestern? Sommaren är loppisarnas tid också i Europa, därför har vi listat några måste-marknader i Europas populäraste turiststäder. Sätt på dig dina skönaste gympaskor och ta med dig vattenflaskan, här hittar du bästa utlandsloppisen.

 
Båtluffa i Kroatien

Båtluffa i Kroatien

Om du gillar att båtluffa är Kroatien ett paradis. Landet har en vacker skärgård i Adriatiska havet med mer än tusen öar, och det är både billigt och enkelt att ta sig fram mellan öarna.

 
Hyr ditt semesterboende utomlands

Hyr ditt semesterboende utomlands

Varför inte skippa hotellet i år och hyr ett hus eller en lägenhet att bo i på semestern? Här får du några tips om vad som är viktigt att tänka på och vad du bör se upp med när du hyr ditt semesterboende utomlands.

 
Bästa brunchen i Stockholm

Bästa brunchen i Stockholm

Helgbrunchen har blivit veckans roligaste måltid. Sov ut på morgonen, träffa dina vänner och unna dig något gott. I Stockholm finns det många restauranger och caféer som kan erbjuda en fantastisk brunch eller helgluncher av olika slag. Buffé eller à la carte, vegetariskt eller asiatiskt, utsikt eller utställning? Vad du än gillar kan du garanterat hitta något som faller i smaken. Vi tipsar om fem härliga brunchställen som måste besökas!

 
Bästa tipsen för mindre jetlag

Bästa tipsen för mindre jetlag

Att ställa om klockan är lätt, men att övertala kroppen att fortsätta vara vaken när den bara vill gå och lägga sig brukar vara lite svårare. Långa flygresor är aldrig helt smärtfria, så varför inte minska på plågan? Här kommer några tips som gör tidsomställningen lite enklare.

 
 
Sida 1 av 6
Dela: Facebook Twitter