Köp biljetter

Vuxen
Barn 8-17 år
Ungdom 18-25 år

Resdag

Resdag

Rabattkod/ Värdebeviskod

Ändra bokning

Bokningsnummer

Användarnamn (e-post)

Registrera / fyll på ditt resekort

E-biljetter hos resebyrå i Sverige

När du köper och bokar dina flygresor hos din resebyrå i Sverige kan du också boka resan med Arlanda Express. Allt som behövs är ett personligt kredit/betalkort (ej VISA Electron eller Maestro), eller Ica- eller Coop-kort, som resan läggs på och som sedan fungerar som din biljett. Du behöver inte betala med kortet utan betalar enligt den överenskommelse du har med resebyrån.

Du som har bokat en e-biljett till Arlanda Express tillsammans med din flygbiljett kliver bara ombord och visar ditt kort för vår ombordpersonal, som i sin handdator har den biljettinformation som behövs. Tågvärden drar ditt kort i handdatorn och förbrukar på så sätt biljetten.

Resorna bokar du hos din resebyrå senast en timme innan du ska resa och avbokningar kan göras ända fram till restillfället. Biljetten är endast giltig den dagen du bokat och kan inte sparas till ett framtida tillfälle. Var därför noga med att av-/omboka om du skulle få ändrade resplaner. Detta gör du genom att kontakta din resebyrå. Det är möjligt att lägga fler resor samtidigt på ett kort. Det innebär att ett helt sällskap som reser tillsammans kan lägga sina biljetter på samma kort.