Vi använder oss av cookies vid ditt besök på vår webbsida. Cookies är en liten textfil som webbsidan du besöker begär att få spara på din dator eller mobila enhet. Läs mer...

Köp biljetter

Vuxen
Barn 8-17 år
Ungdom 18-25 år

Resdag

Resdag

Rabattkod/ Värdebeviskod

Ändra bokning

Bokningsnummer

Användarnamn (e-post)

Registrera / fyll på ditt resekort

Så bokar du

BOKNINGSINSTRUKTIONER

När du bokar din resa på nätet behöver du inte hålla reda på en pappersbiljett eller kvitto. Du kommer helt enkelt att resa på ditt kreditkort, som du sedan visar för vår tågvärd ombord när du reser. Köp din biljett online fram till en timme innan du ska åka, och max ett år i förväg. Biljetten är giltig för en resa hela den valda dagen och i valfri riktning. De resor du köper på nätet är inte återbetalningsbara, däremot kan du boka om dem för resor inom ett år.

Du kan boka din resa både med och utan att registrera dig/logga in.

Är du en återkommande resenär är det en fördel att registrera ett användarkonto. När du sedan loggar in är dina uppgifter ifyllda på betalsidan (förutom kortnumret), vilket ytterligare förenklar ditt onlineköp nästa gång. Du kan också snabbt se vilka resor du har och som är ombokningsbara. Du kan också se din orderhistorik och med en enkel knapptryckning skriva ut kvitton på dina resor. 

Ska du bara resa någon enstaka gång kan du också köpa biljett utan att skapa ett konto eller logga in. Du kan fortfarande enkelt boka om din resa med bokningsnumret som du får och med din e-postadress.
______________________________________________

På förstasidan

- Ange antal resenärer och typ av biljett (enkel eller tur&retur)

- Ange datum för din resa och ev. returresa. Biljetten är giltig hela dagen du bokar, från första till sista avgång, även de avgångar efter midnatt. 


Välj KÖP om du inte vill registrera ett användarkonto

Välj Logga In om du har konto eller vill registrera dig


Steg  1 (Välj biljett)

Välj de biljettalternativ som passar dig bäst. Observera att rabatterade biljetter inte är ombokningsbara.

Steg 2 (Resenärsuppgifter)

Ange namn på samtliga betalande resenärer. 

Medföljande barn 0-17 år skall inte namnges. Ange endast antal barn.

Fyll i person- och kortuppgifter samt välj om du vill registrera resan på ett annat kort. Glöm inte att godkänna våra resevillkor. Ange den e-postadress till vilken bokningsbekräftelsen ska skickas. 

Har du inte bokat Arlanda Express på nätet tidigare och har valt att registrera ett konto blir du ombedd att ange en e-postadress (som blir ditt användarnamn) och ett lösenord, som du nästa gång använder för att logga in.

Steg 3 (Betala och slutför)


Har du frågor om din bokning? 
Ring kundtjänst på tel 0771-720 200. Vi har öppet med personlig service måndag-fredag kl 8-18. 

Du kan också skicka e-post till arlandaexpress@atrain.se. Vi gör vårt bästa för att besvara ditt mail senast nästkommande vardag.

 

Dela: Facebook Twitter